2015. június 16., kedd

Főszereplők

 Sziasztok! Még a mai napon sikerült megírnom a főszereplők rövidke kis ismertetőjét. Nem is húzom tovább a szót, jó olvasgatást! :)

Jake (Jacob) Thorn

 Jake egy igazán vad, életerős férfi. Sokszor bajba keveredik, de mindig ő kerül ki győztesként - nem hiába az ördög fia. Sok évvel ezelőtt azonban beleszeretett egy olyan lányba, akibe nem lett volna szabad és azóta az apja próbál neki keresztbe tenni, ahogy csak lehet. Természetfeletti képességei által ugyan idáig sikerült még megvédenie magát, de ez vajon a későbbiekben is így lesz? Képes lesz megvédeni szerelmét a saját apjától és vajon ha igen, képes lesz újból tiszta szívéből szeretni? 
Kay (Kayden) Harper

 Kay Harper egy igen tapasztalatlan 19 éves lány, aki másfél éve vesztette el a szüleit. Elrablásuk, kínzásuk és végül haláluk aztán teljesen megváltoztatta a szókimondó, könnyen barátokat szerző lányt s rajta is eléggé látható sebeket hagyott az a bizonyos éjszaka. Rá kellett döbbennie, hogy nem minden úgy alakul, ahogy azt ő eltervezte és sajnos ezen már nem változtathat. Már kezdene beletörődni a sorsába, mikor egy titokzatos idegen feltűnik a szomszédban és érdeklődni kezd iránta. Nem hitte volna, hogy még akad olyan srác a világon, aki ennyire könnyen megszerzi bizalmát és aki mégis ennyire vad. Vajon Kay képes lesz elfelejteni a múltat és fény derülhet majd idővel rejtett képességeire is? Vajon miért nem akarja az ördög, hogy a fiával legyen? Mért áll folyton az útjukba?

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése